LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE DE PESTE 100 DE LEI

Despre Noi

Buna!

Noi suntem echipa Unicornul Vesel, tare incantati sa te cunoastem!

Cu pasiune, daruire, ambitie, am reusit sa conturam de mai bine de 14 ani o poveste plina de succes in distributia de jucarii, jocuri si cadouri pentru copii.

Iti garantam ca am ales cele mai bune si sigure jucarii pentru ca cel mic sa aiba cea mai buna experienta. Prin alegerile noastre, incurajam dezvoltarea abilitatilor:

  Privim jucariile ca exercitii pregatitoare pentru viata. Insa, in acelasi timp, consideram ca acestea raman jucarii, oferindu-le copiilor placere, distractie, bucuria si amuzamentul de a descoperi lucruri noi, in fiecare zi.

   

  Suntem importator si distribuitor oficial in Romania al unui mix de branduri de jucarii, produse pentru exterior si cadouri cunoscute pe piata nationala si internationalaPortofoliul mare de produse ne ofera posibilitatea de a raspunde la orice cerere din partea ta, prin acoperirea tuturor nevoilor tale, in functie de varsta, sex, pret.

  Fiecare jucarie din portofoliul se caracterizeaza printr-o calitatea premium, conform normelor de siguranta reglementate pentru ca tu sa fii relaxata si cel mic sa aiba parte de ore intregi de distractie si invatare prin joc.

  Iti multumim ca esti alaturi de noi si speram sa ne revedem curand!

  Cu drag,

  Unicornul Vesel